Adler AD 4123 Sapcentrifuge 800W

Een functionele sapcentrifuge met een vermogen van 1000 W, gecreƫerd als een van de items in de moderne serie sapcentrifuges. Het apparaat maakt het mogelijk om sap van zowel fruit als groenten te bereiden en een gezonde voeding te ondersteunen. Het sap wordt gefilterd door een zeef met kleine mazen die de vaste delen van de vrucht / groente weghoudt van het sap. De zeef is gemaakt van roestvrij staal. Daarom pers je alleen sap met een enorme hoeveelheid vitaminen uit. Pulp, stenen, zaden en andere resten worden gescheiden van het sap en gaan naar een andere tank. Vanwege een veiligheidsslot is het onmogelijk om het apparaat in te schakelen wanneer het op een onjuiste manier is gemonteerd. De sapcentrifuge maakt het mogelijk om een aanzienlijke hoeveelheid sap in een zeer korte tijd te bereiden. Door het hoge vermogen van de motor en de grote capaciteit van de juice pitcher - 1,5 l. Het is ook heel gemakkelijk en eenvoudig om het apparaat schoon te houden - de elementen zijn vaatwasmachinebestendig. Vermogen 1000 Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal Extra grote vultrechter voor hele groenten en fruit (75 mm) Supersnelle sap extractie van hele appels, wortels, enz .. 30% meer sap en vitamines Roestvrij stalen gaaszeef Zwart en brons kleurig Antidruppel systeem voor eenvoudig aftappen van sap Sapfles inbegrepen (1,5L) Pulpverzamelaar met hoge capaciteit (2,5L) Krachtige motor 3 stappen schakelaar Veiligheids blokkade Stabiele, antislip voetzolen Snel en eenvoudig schoonmaken, vaatwasmachinebestendig Hoge duurzaamheid levertijd 5-7 werkdagen
Sold 4 out of 30
 
From
R1,902.47
Discount 46.2
For R1,024.07
 

Een functionele sapcentrifuge met een vermogen van 1000 W, gecreëerd als een van de items in de moderne serie sapcentrifuges.

Het apparaat maakt het mogelijk om sap van zowel fruit als groenten te bereiden en een gezonde voeding te ondersteunen.

Het sap wordt gefilterd door een zeef met kleine mazen die de vaste delen van de vrucht / groente weghoudt van het sap.

De zeef is gemaakt van roestvrij staal. Daarom pers je alleen sap met een enorme hoeveelheid vitaminen uit. Pulp, stenen, zaden en andere resten worden gescheiden van het sap en gaan naar een andere tank.

Vanwege een veiligheidsslot is het onmogelijk om het apparaat in te schakelen wanneer het op een onjuiste manier is gemonteerd.

De sapcentrifuge maakt het mogelijk om een aanzienlijke hoeveelheid sap in een zeer korte tijd te bereiden.

Door het hoge vermogen van de motor en de grote capaciteit van de juice pitcher - 1,5 l.

Het is ook heel gemakkelijk en eenvoudig om het apparaat schoon te houden - de elementen zijn vaatwasmachinebestendig.

DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte