Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een product om een of ander reden wilt retourneren. Dit kan bij Dailygrabdeals binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Je hebt vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om jouw pakketje terug te sturen. Om alles in goede banen te leiden zijn er enkele simpele procedures.

Aanmelden retourzending

Als je een product wilt retourneren stuur dan een mailtje naar service@dailygrabdeals.nl met daarin het volgende:

  • Retour Product
  • Ordernummer + product
  • Reden van retour
  • Gewenste oplossing (geld terug of nieuw product)

Wij zullen je dan op werkdagen binnen 48 uur een mail terugsturen met daarin beschreven hoe je het product het beste kunt retourneren voor een snelle afwikkeling. Dan zorgen we ervoor dat je binnen enkele dagen je geld terug hebt of er wordt een vervangend product opgestuurd. 

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn.
  • Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen.
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals oordopjes, headsets, ondergoed, badmode en verzorgingsproducten.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  • Artikelen waarvan verpakking ontbreekt.

Defecte of verkeerde levering

Heb je een product ontvangen dat tijdens het transport defect is geraakt of heb je en verkeerde levering ontvangen? Dan kun je het product kosteloos retourneren. Stuur een mailtje naar service@dailygrabdeals.nl en wij zullen ervoor zorgen dat je een nieuw product ontvangt

Terugstorten aankoop

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug.

Hoe werkt het product?

Heb je vragen over het product of snap je niet hoe het werkt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte