Smartwatch Activity Tracker; Verkrijgbaar in 2 kleuren

Smartwatch Activity Tracker Genoeg slapen en genoeg sporten; het is niet altijd even makkelijk. Gelukkig helpt deze Activity Tracker helpt je daarbij.

Hij monitort je slaapritme en wekt je op tijd, houdt je sportprestaties bij, meet je hartslag en nog veel meer.

Daarnaast functioneert hij ook als een smartwatch waardoor je tijdens het sporten geen WhatsApp- of Facebookberichtjes meer mist. Het enige wat je hoeft te doen is je pols te draaien en hij ontwaakt gelijk uit slaapstand. Je hebt hem nu in een van de 2 kleuren voor €39,95 ipv €129,95. De Smartwatch Activity Tracker is verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en blauw.

Sportprestaties De Smartwatch Activity Tracker helpt jou bij een sportieve levensstijl. Hij meet namelijk je hartslag, telt je stappen, houdt je verbrandde calorieën bij en meet ook de afgelegde afstand. Maar dat is niet alles! Hij heeft ook een bewegingsmodus waarmee hij je prestaties bijhoudt wanneer je touwtje springt of jumping jacks en sit-ups doet. Geen zorgen wanneer je zweet of nét even iets te hard te keer gaat met sporten; hij is sweatproof en anti-shock. De sportdata slaat hij maar liefst 7 dagen sportdata op. Gezonde levensstijl Nieuw bij deze Smartwatch Activity Tracker is dat hij je hartslag meet. Zo weet je altijd of hartslag goed is, ook wanneer je sport. We weten allemaal dat een goede nachtrust belangrijk is en ook daar helpt hij bij. Dankzij de slaapmonitor weet hij precies in welke fase van je slaap je zit en wekt hij je op het juiste moment. Dit doet hij door middel van de trilfunctie zodat degene naast je in bed er niet wakker van wordt. Smartwatch Waar je ook mee bezig bent; met deze Smartwatch Activity Tracker mis je niks meer! Hij herinnert je wanneer je een telefoontje hebt gemist en stuurt notificaties van berichten via WhatsApp, SMS, Facebook, Skype en WeChat. Daarnaast helpt hij je telefoon vinden wanneer je deze klaar bent en kun je met de Smartwatch Activity Tracker de camera-, video- en muziekfunctie van je smartphone bedienen.

Sold 15 out of 190
 
Van
€ 129,95
Korting 69.3
Voor € 39,95
 

* Vereiste velden

€ 107,40
 • Specificaties

  Compatible met Android 4.3 en hoger en iOS 7.0 en hoger

  Batterijduur: 10 dagen

  Display: 0,98 inch OLED 3-axis G-sensor 90mA

  Lithium-Ion oplaadbare batterij Oplaadbaar met USB IP67

  waterdicht

  12/24 uurs weergave

  Datum weergave

  Werkt met gratis app

  Levertijd circa 10 tot 14 werkdagen na aankoop van de deal

  DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
  Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
  Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte