Miniwallet Met RFID Bescherming Tegen Skimmen

Eigenschappen: Vervaardigd uit massief aluminium Vervaardigd uit hoogwaardig PU Geschikt voor zes vlakke kaarten of 4 a 5 met verdikte letters Ruimte voor bankbiljetten Ruimte voor visitekaartjes Geschikt voor enkele munten Ruimte voor vier extra passen Goede bescherming van kaarten tegen buigen, breken en ongewenst uitlezen (skimmen) Met één druk op de knop schuiven je belangrijkste passen trapsgewijs naar buiten De product-levertijd bedraagt maximaal 20 werkdagen.
Be the first
to buy
399 Available
 
Van
€ 49,95
Korting 60.1
Voor € 19,95
 

* Vereiste velden

€ 41,28
  • DEZE PORTEMONNEE HEEFT HET HELEMAAL! De Perfect Card Organizer Portemonnee kan tot maar liefst 6 kaarten tegelijk houden, heeft een vintage lederen look, en heeft opbergruimte voor je briefgeld. Dankzij het slimme ontwerp heb je de juiste pas met een druk op de knop tevoorschijn getoverd! Naast de 6 kaarten in het schuif systeem is er ook ruimte voor nog 4 extra passen die je minder vaak gebruikt. Het hoogwaardig gebruikte PU en aluminium behuizing voor de kaarten zorgt niet alleen voor een premium look, maar beschermt ook nog eens je belangrijkste kaarten tegen buigen, breken of ongewenst uitlezen (skimmen)

    DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
    Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
    Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte