GEL Hielbeschermers: super comfort aan de voeten!

De hielen hebben dagelijks heel wat te voorduren. Vooral als je er veel op loopt, kan dit een kwetsbare plek worden. Er kunnen hierdoor diverse vervelende klachten ontstaan.

Zo kun je last hebben van eelt, kloven, droge voeten en zelfs hielspoor. De huid van de hiel is erg gevoelig. Hierdoor barst deze snel. Dit veroorzaakt veel pijn. Gelukkig kun je de hielen ook beschermen.

Dit kun je doen met deze special hielbeschermers. Deze hielbeschermers van gel zijn geweldig.

Ze zitten heerlijk en zorgen ervoor dat jouw hielen de hele dag beschermd zijn tegen allerlei gevaren. Zo kun jij gewoon zo actief zijn als jij wenst.

De beschermers kunnen gewoon worden bedekt met sokken en zijn niet dik. Hierdoor kun je gewoon jouw schoenen aan. Daarnaast zijn ze waterresistent. Hierdoor gaan ze niet snel kapot. Wel laten ze gewoon warmte en lucht door. Hierdoor worden de hielen niet verstikt. Ze worden zelfs goed verzorgd.

Het fijne, elastische materiaal zorgt ervoor dat de hielbeschermers lang mee kunnen gaan. Zo kun je er heel lang plezier van hebben. Dat is natuurlijk wel zo belangrijk. Zeker als je zo iets fijns als deze beschermers hebt gevonden, wil je daar langer van kunnen genieten.

De hielbeschermers beschermen de hielen niet alleen maar, ze verzorgen deze ook nog eens. Deze beschermers zorgen voor hydratatie en houden de voeten schoon. Zo voelen ze zacht en fijn aan. Zelfs als je een hele dag hard gewerkt hebt, heb je niet tot nauwelijks last van de hielen. Daarnaast wordt de druk op de hielen verminderd. Dit is goed voor de gehele voet. Drukpunten ontstaan zo ook een stuk minder snel. Als je dus vaak last hebt van de hielen of denkt dit te gaan krijgen, zijn deze handige hielbeschermers een geweldige aankoop.

Wanneer ga jij jouw hielen de bescherming geven die ze nodig hebben?

Be the first
to buy
1000 Available
 
Van
€ 14,95
Korting 53.5
Voor € 6,95
 

* Vereiste velden

€ 12,36
 • Super comfortabel

  Minder druk op uw voeten

  Per 2 verpakt

  Achteraf betalen mogelijk

  Gratis Verzending

  levering 12 tot 20 werkdagen

  DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
  Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
  Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte