360 fisheye camera

Hoe werkt een IP camera? De panorama camera heeft de vorm van een rookmelder en kan met de meegeleverde bevestigingsbeugel aan een plafond of muur worden bevestigd. De IP camera’s werken via WiFi. Nadat je de camera hebt ingesteld en de meegeleverde software hebt geïnstalleerd kan je de beelden opnemen op een computer en/of overal ter wereld live bekijken via internet op je computer of smartphone. De meegeleverde software kan meerdere camera's beheren, zodat het mogelijk is een heel IP camerasysteem samen te stellen. Ideaal om bijvoorbeeld je vakantiehuis, kantoor etc. in de gaten te houden en de beelden vanaf een andere locatie te bekijken.
Sold 2 out of 98
 
 • Van
  € 219,95
  Korting 77.3
  Voor € 49,95
   

  360° Fisheye IP-Camera Met deze IP-camera monitor je jouw complete huis, met slechte één IP-camera! Dit alles is mogelijk door de 180 en 360 graden functie. De beelden van de panorama camera kan je vervolgens opsplitsen. Zo krijg je met één panorama beveiligingscamera hetzelfde beeld als met vier conventionele beveiligingscamera's. Op afstand besturen! Installeer de camera en bekijk de beelden overal ter wereld live via je smartphone of computer. Kies ervoor om een melding te krijgen wanneer de camerabeweging detecteert. Vervolgens kan je live meekijken wat er gebeurt, én kan je de camera besturen met jouw smartphone of tablet. Werkt op Android en iOs. Door de nachtzicht functie werkt de camera ook in het donker, zo heb je altijd goed zicht op de gehele ruimte! Even geen tijd om te kijken of heb je wat gemist? Dan kijk je gewoon terug. Afmetingen: 70mm x 36mm.

  DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
  Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
  Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte