Mini GPS Tracker

Mini GPS tracker Vind spullen in no time weer terug Real time tracking (Google maps) Ideaal om uw tieners of kinderen te volgen Perfect voor uw auto of rugzak Voorzien van 2 magneten Batterijduur van 4 tot 6 dagen Ideaal preventiemiddel tegen diefstal Kan ook audio opnemen Compact en licht design Exclusief Micro SIM-kaart Inclusief oplaadkabel levertijd 12 werkdagen
Sold 5 out of 100
 
Van
€ 39,95
Korting 50.1
Voor € 19,95
 

U leest het steeds vaker dat auto’s of andere waardevolle spullen worden gestolen en dat de politie veel moeite heeft om deze objecten terug te vinden.

Het zou toch prettig zijn om zelf eenvoudig te kunnen zien waar uw spullen zijn gebleven?

Eenvoudig te bevestigen De mini GPS tracker kunt u gewoon in uw rugzak of handtas leggen of hem bevestigen aan een metaal.

Zo is hij voorzien van 2 verschillende magneten waarmee u de mini GPS tracker eenvoudig kan bevestigen in uw auto. Real time tracking Mocht u willen weten waar uw spullen zijn gebleven kunt u via Google Maps direct zien waar ze zijn en deze eventueel volgen waar ze heen gaan.

Daarnaast kunt u de mini GPS tracker in uw kind/tiener zijn rugzak doen en zien waar hij of zij precies is en of hij ook daadwerkelijk de waarheid spreekt als hij zegt dat hij bij een vriendje gaat spelen.

Ook is de tracker uitermate geschikt om een demente ouder of grootouder in de gaten te houden en geeft het u een rustgevend gevoel.

Compact design De Mini GPS tracker heeft niet voor niets mini in zijn naam staan, met zijn 3.5 x 2.0 x 1.4 cm kunnen we spreken over een echte mini.

Daarnaast is de behuizing gemaakt van sterk materiaal en dus niet snel kapot te krijgen.

Kortom: Wilt u uw spullen of kinderen in de gaten houden en precies weten waar ze zijn en dit allemaal voor spotgoedkope prijs?

Dan is de min GPS tracker de perfecte keus.

DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte