Kustaa Solar tuinlampenset "Shining" - set van 4 stuks

Kustaa Design lampen op zon energie!

Type: SHINING

Fraaie set van liefst 4 design solar lampen op een sokkel.

De combinatie van RVS edelstaal en echt glas zorgt er voor dat de lampen kwalitatief uitstekend zijn en de tuin sfeervol verlichten.

In te zetten langs tuinpaden, vijvers, oprit of gewoon, romantisch tussen de planten!

Hoogte liefst 40 cm boven de grond!

Hoe werkt het: overdag zet het zonnepaneel zonne-energie om in stroom. Deze wordt opgeslagen in een interne accu batterij van de lamp. s Avonds gaat het licht automatisch aan en wordt de opgeslagen stroom gebruikt. Hoe lang de lampen aanblijven, hangt af van de plek, de hoeveelheid licht en weersomstandigheden.

Batterij gaat lang mee, maar zijn evt. gemakkelijk vervangbaar. U kunt de lampen ook met de schakelknop aan of uit zetten.

Unieke set van 4 design lampen! levertijd 5-7 werkdagen

Sold 2 out of 30
 
Van
€ 39,95
Korting 50.1
Voor € 19,95
 

Kustaa Design lampen op zon energie! Type: SHINING Fraaie set van liefst 4 design solar lampen op een sokkel.

De combinatie van RVS edelstaal en echt glas zorgt er voor dat de lampen kwalitatief uitstekend zijn en de tuin sfeervol verlichten. In te zetten langs tuinpaden, vijvers, oprit of gewoon, romantisch tussen de planten! . Hoogte liefst 40 cm boven de grond! Hoe werkt het:

Overdag zet het zonnepaneel zonne-energie om in stroom. Deze wordt opgeslagen in een interne accu batterij van de lamp. s Avonds gaat het licht automatisch aan en wordt de opgeslagen stroom gebruikt.

Hoe lang de lampen aanblijven, hangt af van de plek, de hoeveelheid licht en weersomstandigheden.

Batterij gaat lang mee, maar zijn evt. gemakkelijk vervangbaar. U kunt de lampen ook met de schakelknop aan of uit zetten. Unieke set van 4 design lampen! Geen bedrading meer nodig Inbraak preventief Fraai design

Prachtige sfeer Hele jaar bruikbaar Liefst 40cm boven de grond (excl. de grondpen)

Makkelijk verplaatsbaar, gewoon inprikken in de grond is voldoende

Helder wit licht Waterbestendig

6-8 branduren

On/of schakelaar.

DIRECT 5 EURO EXTRA KORTING?
Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief
Nadat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zal de kortingscode direct zichtbaar worden. Deze is meteen inwisselbaar waardoor je een korting krijgt van 5 euro bij een besteding van 50 euro of meer. De kortingscode is 1 week geldig na datum van uitgifte